Enviat per: imiscat | 15/04/2011

3 anys apostant per les ciutats saludables i sostenibles

Aquest mes d’abril l’Agència de Medi i Salut (IMIS) ha complert el seu tercer aniversari. Des de la seva constitució, aquest ens nascut amb vocació municipalista, ha dut a terme prop de 60 projectes i ha aconseguit un notable reconeixement a la comarca i també a administracions supramunicipals.

La immensa majoria de projectes realitzats per IMIS han estat encaminats a cobrir necessitats no resoltes dels municipis a partir d’un coneixement del funcionament municipal i el coneixement dels tècnics/ques de l’Agència.

En l’àmbit de la salut pública IMIS ha esdevingut, i esdevé, un valuós suport a tota la comarca, cobrint l’actual dèficit de tècnics municipals en salut. En medi ambient, però, IMIS ha apostat per posicionar-se com un ens al servei dels tècnics/ques municipals i les polítiques mediambientals. Malgrat l’amplíssim ventall de projectes realitzats, IMIS ha anat especialitzant-se en aquells àmbits més demandats. Així, en el camp del medi ambient, destaquen els seus treballs en la planificació de la recollida de residus i també en auditories energètiques i de consum d’aigua.

En l’àmbit de la salut pública, destaca el treball en protecció de la salut: com el control de la legionel·la i la seguretat alimentària o les campanyes de prevenció del mosquit tigre. També destaca el treball i l’expertesa en l’àmbit de la prevenció de les drogodependències. Així l’IMIS va coordinar el Pla Municipal d’aquest àmbit a Igualada i actualment en gestiona l’Oficina Tècnica.

Esperem mantenir en els anys que vindran aquesta línia de treball que ha contribuït a potenciar la salut pública i el medi ambient en el nostre territori.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

A %d bloguers els agrada això: