Enviat per: imiscat | 20/05/2010

Llarga vida a “Perifèrics”

El passat 7 de maig va tenir a lloc lloc a Lleida l’acte formal de creació d’una nova xarxa de treball. Es diu “Perifèrics” i agrupa ens locals i entitats que treballen en prevenció en l’àmbit de les drogues. El fet que la inauguració de l’acte fos a Lleida ja posa de manifest la vocació “perifèrica” i alhora inclusiva de la xarxa, una iniciativa que sorgeix dels i pels municipis.

Els promotors afirmen que les primeres trobades informals de la xarxa –allà cap el 2001- es van dur a terme per superar l’aïllament professional dels tècnics i tècniques locals pel que fa a un marc de referència teòric i operatiu en relació amb la prevenció en l’àmbit de les drogues i per la manca de coordinació d’una manera sistemàtica i global entre la tasca feta des del territori i la tasca feta des d’altres administracions supralocals.

Els sonen aquests problemes? Doncs és per això que la creació d’una xarxa amb un esperit com el present es motiu de celebració. Esperem que aquest esperit pervisqui i es mantingui com un espai viu, de treball, amb idees crítiques –calen idees crítiques- i que fomenti la discussió. Cal evitar que la inèrcia comporti l’anquilosament al que han arribat moltes altres xarxes, observatoris, comissions, grups de treball d’arreu del país i dels municipis… Segur que tots coneixem o en formem part d’alguna d’aquestes que suposen una trobada d’amics i poca cosa més. Ah! També serveixen per dir que formem part de nosequants grups de treball i que ens reunim molt per treballar o que som tots plegats molt participatius, etc.

Veure notícia


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

<span>%d</span> bloggers like this: